GEZOND ÉN VOORDELIG AAN HET WERK!
GEZOND ÉN VOORDELIG AAN HET WERK!

Resultaat 1–12 van de 67 resultaten wordt getoond

A-serie-Rolblok 2 laden

 252,00 284,00 incl. btw
De A-serie bestaat uit een luxe rolblokken waarbij de extra pennenlade meteen in het oog springt. Voorziet je van meer opbergruimte op je werkplek, of je nou persoonlijke spullen, documentatie of belangrijk papierwerk wilt opbergen. De variant met twee laden heeft naast een normale lade ook een diepere lade die geschikt is voor hangmappen. Daarnaast hebben de ladeblokken een extra beveiliging, waardoor er maar een lade per keer geopend kan worden. Dit voorkomt dat het ladeblok kantelt wanneer de laden vol zitten.

A-serie-Rolblok 3 laden

 252,00 284,00 incl. btw
De A-serie bestaat uit een luxe rolblokken waarbij de extra pennenlade meteen in het oog springt. Voorziet je van meer opbergruimte op je werkplek, of je nou persoonlijke spullen, documentatie of belangrijk papierwerk wilt opbergen. Daarnaast hebben de ladeblokken een extra beveiliging, waardoor er maar een lade per keer geopend kan worden. Dit voorkomt dat het ladeblok kantelt wanneer de laden vol zitten.

Aeris Muvman actieve zit-sta kruk

 398,00 458,00 incl. btw
Muvman is een actieve zit-sta stoel, met gasveer in hoogte verstelbaar, welke op alle denkbare plekken ingezet kan worden; In een praktijk, detailhandel, laboratorium maar ook in de fabriek. De Muvman is voorzien van de nieuwste ergonomische en technologische innovaties, en voldoet zodoende aan alle eisen die aan de hedendaagse werkplek worden gesteld. Ook qua design is de Muvman uniek; Elegant, stijlvol en modern. Bedrijven kiezen steeds meer voor sta-werkplekken, maar gezien urenlang staan op een dag natuurlijk een belasting is, biedt deze zit-sta stoel een perfecte ondersteuning; Deze reduceert en voorkomt niet alleen gezondheidsklachten, ook wordt de productiviteit geoptimaliseerd door het innovatieve werkplekdesign.

Aeris Muvman Industry

 337,00 422,00 incl. btw
Aeris Muvman Industry is een actieve zit-sta stoel, met gasveer in hoogte verstelbaar, welke op alle denkbare plekken ingezet kan worden; In een praktijk, detailhandel, laboratorium maar ook in de fabriek. De Muvman Industry met ESD-optie is ook geschikt voor cleanrooms en dissipatief (ESD). Bedrijven kiezen steeds meer voor sta-werkplekken, maar gezien urenlang staan op een dag natuurlijk een belasting is, biedt deze zit-sta stoel een perfecte ondersteuning; Deze reduceert en voorkomt niet alleen gezondheidsklachten, ook wordt de productiviteit geoptimaliseerd door het innovatieve werkplekdesign.

Aeris Muvmat met 3D-structuur

 156,00 191,00 incl. btw
Met de Aeris Activemat staat u natuurlijk, actief en ontspannen, en altijd in beweging – als op een bosgrond- dankzij de unieke 3D-structuur.

Aeris Swopper – Capture (Wolmix)

 573,80 639,00 incl. btw
De 3D technologie van de swopper zorgt voor goede bewegingen zowel zijwaarts, verticaal, naar voren en achteren. Tevens wordt het bekken gekanteld, waardoor je automatisch een rechte positie aanneemt aan het bureau. Om deze redenen  een ideale, gezonde zitoplossing voor achter een laag bureau! De nieuwe swopper bekleding heeft een warme en zeer luxe uitstraling. De bekleding bestaat voor 85% uit Nieuw-Zeelandse wol en 15% polyamide, waardoor u meer zitcomfort ervaart.

Aeris Swopper – Comfort (Microvezel)

 585,20 616,55 incl. btw
De 3D technologie van de swopper zorgt voor goede bewegingen zowel zijwaarts, verticaal, naar voren en achteren. Tevens wordt het bekken gekanteld, waardoor je automatisch een rechte positie aanneemt aan het bureau. Om deze redenen  een ideale, gezonde zitoplossing voor achter een laag bureau! De bekleding heeft een microvezel stoffering, met prettig zitcomfort. De Swopper Comfort bekleding heeft een hoge slijtvastheid en is gemakkelijk schoon te maken.

Aeris Swopper – Select (Wolmix glad)

 573,80 607,05 incl. btw
De 3D technologie van de swopper zorgt voor goede bewegingen zowel zijwaarts, verticaal, naar voren en achteren. Tevens wordt het bekken gekanteld, waardoor je automatisch een rechte positie aanneemt aan het bureau. Om deze redenen  een ideale, gezonde zitoplossing voor achter een laag bureau! De nieuwe swopper bekleding heeft een warme en zeer luxe uitstraling. De bekleding bestaat voor 85% uit Nieuw-Zeelandse wol en 15% polyamide, waardoor u meer zitcomfort ervaart.

B-serie-Rolblok 2 laden

 200,00 230,00 incl. btw
De B-serie rolblokken zijn de voordeligste rolblokken in ons assortiment. Voorziet je van meer opbergruimte op je werkplek, of je nou persoonlijke spullen, documentatie of belangrijk papierwerk wilt opbergen. De variant met twee laden heeft naast een normale lade ook een diepere lade die geschikt is voor hangmappen.

B-serie-Rolblok 3 laden

 200,00 230,00 incl. btw
De B-serie rolblokken zijn de voordeligste rolblokken in ons assortiment. Voorziet je van meer opbergruimte op je werkplek, of je nou persoonlijke spullen, documentatie of belangrijk papierwerk wilt opbergen.

Balanskussen

 32,99 incl. btw
De Vluv PED balanskussen is het ideale kussen voor actief en comfortabel zitten. Het kussen is gevuld met lucht en door het balanceren worden de spieren in de rug en bekken getraind. Een balanskussen bevordert het dynamisch zitten en een correcte zithouding. Met het bijgeleverde pompje is de hoeveelheid lucht in het kussen te regelen.

Bureaulamp Deluxe LED

 119,00 incl. btw
De bureaulamp Deluxe LED is een zeer geschikte bureaulamp voor thuiswerkers. De voet is voorzien van een draadloos oplaadstation voor smartphones en in de voet zit een USB-poort.
Shopping cart

Sign in

No account yet?

Shop
Filters
0 items Cart
My account